Andreea Ibacka, dezvaluiri noi despre sarcina!

Andreea Ibaka si Cabral au anuntat recent ca asteapta un copil, insa s-au ferit sa dea prea mult detalii. Totusi, frumoasa sotie a prezentatorului TV a impartasit cu fanii o parte din bucuria pe care o traiesc amandoi.

Andreea Ibacka a povestit cum si-a dat seama ca este insarcinata si cum a reactionat dupa ce si-a facut doua teste de sarcina.

„Cumva, am simtit ca sunt insarcinata chiar dinainte de a-mi face primul test de sarcina. In cazul meu, cel putin, cateva semnale discrete au aparut inca din primele zile de sarcina. Probabil ai mai citit treaba aceasta… imediat dupa ce ramai insarcinata sunt sanse ca formele sa se rotunjeasca usor pe ici – pe colo, sa te mai intepe una – alta. Dincolo de starile pe care noi, femeile, ni le-am putea induce. Insa mi-am facut primul test de sarcina inainte sa-mi impartasesc suspiciunile. Valeleu, acele 3 minute de asteptare… Cele mai lungi minute din viata unei femei. Un montain rousse de emotii, fara placute de frana. POZITIV!”, a scris Andreea Ibacka pe blogul ei.
loading...
Emotionata si fericita s-a pregatit sa ii dea vestea lui Cabral si, desi se pregatise temeinic inainte, momentul nu a decurs conform planului. Important este ca amandoi sunt in al noualea cer.

„Dupa al doilea test pozitiv mi-a fost clar ca vine barza. Abia asteptam sa ii dau vestea taticului. Ba chiar imi facusem un discurs, asteptam doar sa ajungem fata in fata. „Cel mai discurs” din viata mea. Cand l-am vazut mi-am dat seama ca repetitia din oglinda ma ajutase la fel de putin cum ma ajutasera si probele unui ”DA” hotarat inainte de starea civila. Nimic din ce am scos pe gura nu a semanat cu planul initial. Dar chiar si asa, a fost memorabil! La fel este si fericirea pe care o resimtim inca de atunci”, a mai povestit Andreea Ibacka.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro