ANDREEA TONCIU A RECUNOSCUT CA SOTUL EI ESTE GELOS

Andreea Tonciu a recunoscut ca sotul ei este gelos. Bruneta a vorbit sincer despre casnicia ei si a dat cartile pe fata.

Andreea Tonciu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Daniel Niculescu, insa de-a lungul timpului, cei doi au intampinat si cateva obstacole. Bruneta a marturisit ca sotul ei o iubeste mult, dar pe de alta parte este si extrem de gelos.

”Sotul meu este foarte gelos, chiar ma spioneaza non-stop. Probabil ca are si el multe admiratoare, dar nici una nu are tupeu sa se dea la sotul meu pentru ca stie ce o asteapta. El niciodata nu a avut o iubita cum sunt eu.”, a marturisit Andreea Tonciu la Xtra Night Show.

Andreea Tonciu si-a facut bagajele si a plecat impreuna cu sotul si cu fetita ei in statiunea Mamaia. Cei 3 se bucura de mare, soare si plaja, dar nu este singura vacanta de anul acesta! In septembrie, bruneta va merge cu sotul si cu fetita ei in Antalya.

loading...
”Am venit cu fetita si cu tati la mare sa ne bronzam. In septembrie plecam in Antalya cu cea mica, de Revelion mergem in Thailanda, iar in februarie plecam in Maldive. Sunt adepta relatiilor de lunga durata, mi-a dat Dumnezeu un baiat care este exact opusul meu. E foarte calm si de fiecare data cand ne certam, de fapt ma cert mai mult singura, el tace din gura. Imi trimite mesaje mereu ca ma iubeste.”, a marturisit Andreea Tonciu la Xtra Night Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro