„Antonia, cat de beata erai cand te-ai cuplat cu Velea?” Cei mai tari artisti de stand-up comedy au facut un misto crunt de celebrul cuplu!

Alex Velea, una dintre vedetele care au facut parte din Brigada de la “Bravo, ai stil! All Stars”, de la Kanal D, a fost subiectul unui roast de senzatie.

Alex Velea facut insa fata cu brio dusurilor reci, mistourilor, apropourilor si glumelor facute pe seama sa, cu el de fata si Antonia alaturi.

Interesant este faptul ca, desi vorbele care i-au fost aruncate in fata au fost nemiloase, Alex Velea a apeciat inventivitatea umoristilor. La fel si Antonia, care a ras cu lacrimi la glumele care au fost facute pe seama partenerului ei.

Cele mai tari roasturi au fost cele ale umoristilor Cristi Popescu si Teo.

loading...
“Antonia e aici. Ea este femeia care face cinste categoriei M**F. Antonia e atat de frumoasa incat, prin contrast, BRomania pare amuzant.

E greu sa spui ceva despre Antonia pentru ca e prea buna. Dar la viata sa a luat si ea decizii proaste.Apropo, chiar sunt curios cat de beata erai cand te-ai cuplat cu Velea?

Banuiesc ca el ti-a spus “ Ia-ma asa, ia-ma asa!”, Dar puteai sa fii si tu mai “Selecta” (n.r.: referire la o piesa de-a lui Alex Velea cantata cu Anda Adam)

Chiar daca putea oricand sa intre la facultate pe locurile pentru rromi, Alex Velea a ales calea grea. Calea grea de 1000 de kilograme la piept in fiecare zi sau 10 sute de kilograme, cum spune el.

Alex are succes acum, dar nu uita de unde a plecat. D-asta, uneori, mai doarme la cort in fata vilei si se preface ca se ineaca la marginea piscinei.

Cand nu sunt cuminti, Antonia le spune copiilor: daca nu sunteti cuminti va dau la Alex Velea.

Ultima lui piesa “Staino”, a fost inspirata de Antonia, care uneori vorbeste prin casa, in engleza, iar el nu intelege”, a spus Cristi Popescu in timpul roast-ului sau.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro