Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou impreuna.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit, insa cei doi pastreaza legatura, de dragul fiicei lor, Natalia Sofia. Cei doi s-au si intalnit recent pentru a discuta cum isi va petrece sarbatorile din acest an fetita lor.

„Se inteleg mai bine acum decat in trecut. Chiar au o relatie civilizata, s-au intalnit chiar ieri, cand Victor a venit sa vada fetita.

Totul decurge normal, nu au program de vizita sau chestii de genul asta, Victor e binevenit in casa Biancai de fiecare data cand vrea sa vada copilul, fara exceptie. Sunt doi oameni maturi care stiu sa-si rezolve problemele. Acum sunt amandoi linistiti, nu e loc de ranchiuna sau de resentimente, apele s-au asezat”, a declarat o sursa din apropierea Biancai pentru VIVA.
loading...
„Amandoi iubesc copilul foarte mult si vor sa-i ofere tot ce este mai bun. Prin urmare, cel putin pana cand fetita va mai creste, ei si-au propus sa petreaca sarbatorile impreuna: Craciunul, Pastele. Bianca spune mereu ca nu sunt nici primii, nici ultimii care aleg sa procedeze asa”, a dezvaluit aceeasi sursa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro