CARMEN DE LA SALCIUA, IMPLICATA INTR-UN ACCIDENT RUTIER.

Carmen de la Salciua a trait momente de panica in aceasta dupa-amiaza. Indragita artista de muzica populara a fost implicata intr-un accident, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un alt autoturism. Din fericire, impactul nu a fost puternic, iar cantareata, dar si celalalt sofer nu au fost raniti.

Fosta sotie a lui Culita Sterp ar fi provocat accidentul astazi, in jurul pranzului, in Alba Iulia, spun martorii, potrivit heynews.ro. Din imagini se poate observa ca impactul nu a fost unul violent, din fericire. Acesta e al doilea incident rutier in care e implicata Carmen de la Salciua in mai putin de un an. In toamna anului trecut, vedeta s-a speriat teribil si a marturisit ca spera sa nu mai repete vreodata o asemenea experienta.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au cunoscut in urma cu mai bine de doi ani la un botez. De atunci au trait, pana de curand cand au decis sa se desparta, o poveste de dragoste. Culita Sterp a cerut-o pe Carmen in casatorie intr-un mod inedit, chiar de ziua indragostitilor. In fata a sute de persoane, prieteni, rude, barbatul a luat microfonul ca sa se faca auzit de toti cei prezenti si si-a strigat alesa inimii. Dupa cateva minute de imbratisari si lacrimi de emotie, tanarul i-a pus, in sfarsit, si inelul pe deget.
loading...
Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotarat sa faca si pasul cel mare: nunta. Au avut o nunta de vis, cu peste 500 de invitati, iar dansul mirilor a fost cantat chiar de artist.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro