CATALIN MOROSANU L-A INVINS LA PUNCTE PE FREDDY KEMAYO DUPA UN MECI ULUITOR

Catalin Morosanu a luat avans in palmaresul direct cu Freddy Kemayo. ”Moartea din Carpati” s-a impus vineri seara la puncte, in cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Sala Polivalenta din Capitala, si s-a desprins la 2-1 in luptele directe cu francezul.

Super-fightul dintre Morosanu si Kemayo a ridicat sala in picioare. Cei doi au schimbat zeci de lovituri in uralele asistentei. In ultima repriza, Morosanu a lovit mai mult si mai clar cu bratele, in timp ce Kemayo si-a incercat sansa cu lovitura de genunchi care i-a adus victoria prin KO in primul meci cu Morosanu, disputat la Amsterdam in 2008. La final, victoria la puncte i-a revenit romanului, care a declarat: ”Datorita voua exist! Va multumesc mult! Multumesc pentru sustinere”, relateaza prosport.ro.

Catalin Morosanu si-a organizat singur evenimentul.

”Au fost doua luni in care m-am ocupat atat de organizare si m-am antrenat de doua ori pe zi. Ma bucur ca voi avea meci greu, publicul isi doreste confruntari de calitate, iar prin aceasta promotie acesta este scopul principal. Sa readucem meciurile mari din trecut”, a spus Morosanu.

loading...
doua luni in care m-am ocupat atat de organizare si m-am antrenat de doua ori pe zi. Ma bucur ca voi avea un meci greu, publicul isi doreste confruntari de calitate, iar prin aceasta promotie acesta e scopul principal. Sa readucem meciurile mari din trecut”, a mai spus Morosanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro