Celia in fata lui Stefan Floroaica de la Exatlon! Cei doi traiesc o poveste de dragoste!

Celia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, si Stefan Floroaica, cel mai atragator „razboinic“ de la Exatlon, au ajuns impreuna. Si asta nu este tot! Cei doi au fost surprinsi in timp ce dansau imbratisati, ca un adevarat cuplu. Din fericire sau din pacate, depinde din ce parte privim lucrurile, totul a fost doar un scenariu de videoclip, iar cei doi au fost impreuna doar pe platoul de filmare.

Frumoasa artista revine cu un nou single si videoclip, „Suflet de hartie”, ce iti va condimenta vara. Single-ul este insotit de un videoclip hot in care artista apare in mai multe ipostaze pline de senzualitate, alaturi de cel mai iubit concurent de la Exatlon, Stefan Floroaica. Celia apare aproape dezbracata in pat, iar Stefan ii urmareste cu privirea miscarile lascive.

Single-ul „Suflet de hartie” este produsa de Claudiu Cota si Dragos Alexandru Damsa, text de Andrei Vitan, iar de mix si master s-a ocupat Dragos Alexandru Damsa. Videoclipul, regizat de Florin Botea, a fost filmat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Timisoara, iar cateva cadre au fost filmate la Bucuresti. In clip isi face aparitia si focoasa Alina Ionescu, fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!”, dar si cativa prieteni apropiati de-ai artistei.
loading...
„Clipul acesta a fost intr-adevar unul cu nabadai, a trebuit sa mai filmam cateva cadre in Bucuresti din cauza ca nu am reusit sa filmam tot ce am avut nevoie in Timisoara, inainte sa terminam tot ce aveam de filmat mi s-a facut rau, nu am mai facut fata la filmari pana la capat asa ca a trebuit sa mai filmam si in Bucuresti…

Dupa ce ca eram dezamagiti ca lucrurule nu s-au legat cum ne doream, si ramaseseram cu niste cadre lipsa, Stefan Floroaica (Exatlon), Alina Ionescu (Bravo ai stil) si o parte din prietenii care au venit la Timisoara special pentru videoclipul meu, au avut parte de un zbor cu mari peripetii spre Bucuresti …. stiam ca au urcat in avion si nu intelegeam de ce nu mai aterizeaza, de ce nimeni nu raspunde, de ce toti au telefoanele inchise? Intrasem din nou in panica… avionul a trebuit sa survoleze pana a fost suficient de sigur pentru aterizare si abia dupa 2-3 ore au aterizat, totusi au aterizat in siguranta si am stiut ca din acel moment s-a dus tot raul. Acum, dupa toate peripetiile ne declaram multumiti iar faptul ca a fost greu, face ca satisfactia sa fie cu atat mai mare.”, a povestit artista de peripetiile de la filmarile noului clip „Suflet de hartie”.

Mai mult decat atat, Celia s-a implicat trup si suflet in proiect si a fost actrita pentru o zi: „Constransi de scenariu a trebuit sa scostem la iveala talentul actoricesc. Eu si Stefan Floroaica am avut rolurile principale intr-o poveste de dragoste“, adauga Celia.onstransi de scenariu a trebuit sa scostem la iveala talentul actoricesc, eu si Stefan Floroaica am fost actorii principali intr-o poveste de dragoste … veti vedea ca in clip, eu si Stefan … jucam rolul de iubiti.:) Insa mai multe detalii, veti gasi in noul meu videoclip la Piesa “Suflet de hartie“, ne-a declarat Celia.

Pana in prezent, Celia a lansat hituri ca „Soapte” si „Trag aer in piept”, single-uri ce au adunat milioane de vizualizari YouTube, si piese de succes precum „Apus amar”, „La doua capete” (feat. Karym) care au cucerit publicul din Romania si nu numai.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro