CRISTI BORCEA SI VALENTINA PELINEL AU PLECAT DIN ROMANIA!

La doar cateva zile dupa ce a fost eliberat conditionat, Cristi Borcea si-a luat iubita, pe Valentina Pelinel, si au plecat intr-o vacanta de lux, numai ei doi.

„Daca nu as fi avut familia, si in primul rand pe Valentina, nu stiu daca si cum treceam.” Aceasta a fost prima declaratie pe care Cristian Borcea a facut-o dupa ce si-a imbratisat iubita in fata Penitenciarului Jilava.

Dupa aceasta experienta, fostul actionar al Dinamo spune ca a invatat sa aprecieze mai mult oamenii din jur, sa petreaca mai mult timp cu oamenii care i-au fost alaturi in momentele grele si sa traiasca fiecare zi cum ar fi ultima.
loading...
Zis si facut! Borcea si-a luat iubita de mana si au plecat intr-o vacanta de lux, in strainatate, in care cei doi “porumbei” sa se iubeasca, nestingheriti, de dimineata pana seara.

“E adevarat, Cristi si Valentina se afla acum in afara tarii, intr-o vacanta pe care amandoi o asteptau. Nu sunt in America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit sa faca publica destinatia”, a spus o prietena de-ale blondinei.Iata ca celebrul cuplu are parte, practic, de o luna de miere in avans, tinand cont ca planurile lor de viitor includ si o nunta. “In ceea ce priveste nunta, nu vreau sa vorbesc, insa o sa va anuntam cand vom face acest pas. Am trecut prin momente grele, insa am avut parte de multa iubire. Pentru mine, Valentina e femeia visurilor mele, in viata ti se intampla sau nu sa-ti gasesti jumatatea, insa, in sfarsit, dupa atatea cautari, eu mi-am gasit-o!”, a declarat Borcea pentru Click!.

Inainte de a fi eliberat din inchisoare, Cristi Borcea a anuntat ca o va duce pe Valentina Pelinel in fata altarului. Si, se pare ca, printre primele persoane care au aflat marea veste s-a numarat si Alina Vidican. Conform unor surse apropiate, blondina le-a dat binecuvantarea celor doi si i-a transmis fostului sotca este bucuroasa pentru el.
loading...
Mai mult, blondina ar fi inceput sa le explice copiilor pe care ii are impreuna cu Cristi Borcea ca tatal lor se va recasatori.De asemenea, Alina Vidican si-ar dori ca fostul ei sot sa nu aleaga Miami ca destinatie pentru luna lui de miere cu Valentina Pelinel pentru a nu aparea un moment stanjenitor cu copiii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro