CUM REUSESTE DIANA MUNTEANU SA ARATE CU 20 DE ANI MAI TANARA

Mai are cateva luni pana va implini 40 de ani, iar Diana Munteanu arata ca de 20 de ani! Chiar daca a trecut printr-un divort, ea si-a gasit puterea de merge mai departe si chiar sa lucreze la cea mai buna ”varianta” a ei.

Diana Munteanu implineste in cateva luni 40 de ani, dar cu siguranta pare mult mai tanara. A trecut printr-un divort care a afectat-o, insa Diana Munteanu a gasit puterea interioara de a trece peste si de a gasi din nou motive de fericire. Diana si Claudiu Niculescu au divortat in anul 2017, la 9 ani de casnicie.

„Toate lucrurile pe care le traim, le traim asa cum sunt. Gasesc bucuria in lucrurile mici. Sunt mai bine acum decat atunci. Ma bucur de lucruri marunte. Ma bucur de emisiune, de prietenii mei. Relatia mea cu fiul meu este una foarte frumoasa, a implinit 9 ani. Suntem foarte buni prieteni. E o fire sportiva, la fel ca mine. Face sport din placere. L-am implicat in activitatile mele. (…) Merg la tratamente corporale. Fac sport si tin diete. (…)”, a explicat prezentatoarea.
loading...
Diana Munteanu a prezentat timp de mai mult timp o emisiune pe Antena 2. In prezent este moderatorea emisiunii «Prietenii de la 11» alaturi de Florin Ristei, castigator X Factor.

Diana Munteanu se simte implinita si este fericita ca poate sa faca exact ceea ce ii place. Merge la evenimente, la sala si isi sustine fiul sa faca fotbal.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro