Despartire in showbiz! Si-au spus adio dupa 5 ani de relatie

Un cuplu cunoscut, cel dintre Sorin si Claudia, participanti la un show TV, s-a despartit. Cei doi erau impreuna de 5 ani.

Sorin si Claudia au participat la „Mireasa pentru fiul meu” si formau un cuplu din toamna lui 2013. Pentru a uita mai repede de despartire, cei doi si-au sters de pe Facebook toate pozele pe care le aveau impreuna.

„Traim intr-o lume in care toti isi dau seama daca ai slabit sau daca te-ai ingrasat, dar nimeni nu vede daca esti trist. Trec nopti si zile si iar nopti….iar in linistea serii auzi doar glasul sufletului.
loading...
Nimeni nu stie cat te odihnesti, nimeni nu stie daca ai mancat ceva in ziua aceea. Uneori ma intreb: ce rost are sa ai o inima buna, cand de fapt nimeni nu se uita la asta? Si mai stiam o vorba: „piatra care te loveste nu vine de departe”. Si totusi privesc in oglinda vietii si in fotografiile trecutului si observ ca zilele grele nu se vad niciodata in albumul foto. Si-mi fac putere sa merg mai departe, nu singur, ci alaturi de Dumnezeu, pentru ca eu vad doar drumul inainte, El vede si dupa fiecare curba. Doar El face un drum, acolo unde eu vad un zid……si de cate ori am incercat sa ma descurc singur, credeti-ma ca nu am reusit fara Dumnezeu. Viata asta…uneori complicata….cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile. Si uite asa am ajuns la o concluzie: e mai usor sa zambesti, decat sa explici de ce esti trist!”, a scris Sorin pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro