Dezvaluiri emotionante din ziua in care a murit Denisa Manelista!

Sora Denisei Raducu a povestit care au fost ultimele clipe din viata cantaretei

Anul trecut, pe 23 iulie, Denisa Raducu a incetat din viata! La doar 27 de ani, indragita cantareata de muzica de petrecere a inchis ochii pentru totdeauna dupa o lupta crancena cu o maladie la ficat!

Sora cantaretei, Adelina, a fost cea care i-a fost aproape pana in ultima clipa si nici acum nu poate uita ziua in care Denisa a murit!
loading...
“Denisa incerca sa traiasca! Avea o vointa extraordinara sa ramana alaturi de noi! Imi amintesc ca mereu ma intreba daca o sa se faca bine candva! Destinul insa a vrut altfel! In ziua in care a inchis ochii, stiu ca era linistita! Mi-a spus ca vrea sa se odihneasca si eu chiar credeam ca o sa doarma, fiindca ii era putin rau dupa medicamente. Totusi, ceva m-a pus pe ganduri dupa vreo ora, atunci cand am privit-o! Parca nu mai era sora mea cea care se lupta cu boala, ci o persoana in transa! Nu se putea misca si doar respire greoi. Mi-am dat seama atunci ca totul s-a terminat si nimic nu se mai putea face pentru ea”, a dezvaluit Adelina in urma cu cateva zile.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro