DUPA CE S-A INTORS DIN ITALIA, BIANCA DRAGUSANU A FOST SURPRINSA IN COMPANIA ALTUI BARBAT

Bianca Dragusanu a fost plecata in vacanta, in Italia si recent s-a intors pe meleahurile natale. Ei bine, vedeta a fost surprinsa in compania altui barbat!

Bianca Dragusanu a fost plecata in Italia, in vacanta. Vedeta nu a fost singura ci in compania unei prietene foarte bune. Cele doua s-au relaxat si au fost la shopping, iar iubitii lor au ramas acasa. Ei bine, cand s-a intors, blondina a fost surprinsa in compania altui barbat

Bianca i-a facut o vizita doctorului Calin Dobos, cel care are grija ca Bianca sa arate ca-n reviste. Iar pe langa faptul ca este medicul-minune, Calin Dobos este si un bun prieten cu vedeta.
loading...
Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine 4ever” si-a oficializat relatia la cateva zile dupa ce s-a aflat despre despartirea de tatal fiicei sale. Va reamintim ca pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, a dezvaluit, in exclusivitate, informatia potrivit careia Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu si, in aceeasi zi, ei au dat un comunicat in care au anuntat ca au luat impreuna decizia de a merge pe drumuri separate.

Pe 21 iunie, vedeta si sportivul britanic si-au facut aparitia de mana in Centrul Vechi al Bucurestiului, unde si-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Branzei, un prieten al Biancai Dragusanu si iubitul Denisei Tanase.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro