FAMILIA DENISEI RADUCU II FACE POMANA CU MENIU CA LA NUNTA

Luni, 23 iulie, se implineste un an de la moartea regretatei cantarete Denisa Raducu. Si, asa cum cere traditia, familia artistei cu chip de inger ii face parastasul cu cateva zile inainte.

Un apropiat al familiei vedetei a dezvaluit ca la pomana este un meniu ca la nunta, dar si cine nu isi va face aparitia la mormantul ei intr-o zi atat de dureroasa. De asemenea, aceeasi sursa a marturisit ca mama Denisei Raducu inca nu si-a revenit dupa plecarea ei de pe aceasta lume.

Maine, 21 iulie, vor curge rauri de lacrimi in localitatea natala a Denisei Raducu – Stefanesti, langa Dragasani, judetul Valcea. Mama si tatal ei, care sunt divortati de multi ani, s-au inteles sa-i faca parastasul de un an de la moartea sa. Un apropiat al familiei artistei a spus ca cei care vor fi poftiti la masa dupa slujba de comemorare vor servi trei feluri de mancare: aperitiv, ciorba si sarmale. Din pacate, Florin, tanarul care ar fi trebuit sa ii devina sot Denisei Raducu, va lipsi de la acest eveniment important.
loading...
“O sa fie un praznic cu meniu ca la nunta, cu trei feluri de mancare: aperitiv, ciorba si sarmale. Din cate am auzit, vor participa rudele si cativa vecini. Nu o sa cante nimeni la mormant, dar va fi acolo un preot care va tine slujba de pomenire.

Baiatul cu care trebuia sa se marite Denisa, Florin, este in Spania si nu o sa vina, el a plecat in strainatate atunci, imediat dupa moartea ei”, a declarat un apropiat al familiei, potrivit click.ro.

Apropiatii familiei Denisei Raducu au mai marturisit ca pomana de un an va fi facuta acasa la mama ei, Geta Dovleac.

“Mama Denisei isi revine cu greu dupa aceasta tragedie. Noroc ca are sprijin, nu e singura. Ea si-a refacut viata, dupa divortul de Emilian Raducu (n.r.: tatal Denisei), este de mai bine de 10 ani cu un alt barbat”, a mai povestit aceeasi sursa.Denisa Raducu, cunoscuta si sub numele de “Denisa Manelista” a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular la inceputul anului 2017. Ea si-a dorit sa lupte cu boala fara ca fanii si colegii de breasla sa ii stie suferinta. Familia si apropiatii au sustinut-o cum au putut si, ulterior, dupa ce a fost facuta publica vestea trista, mai multe persoane publice, printre care Anamaria Prodan si Israela au incercat sa o salveze din ghearele mortii. Pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, cantareata a incercat si un tratament naturist, dar, totul a fost in zadar.

“Rugati-va pentru mine”, a transmis artista cu cateva saptamani bune inainte de a parasi aceasta lume. Denisa Raducu a murit pe 23 iulie acasa la ea, vegheata de rudele sale.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro