FLORIN SALAM NU A RECUNOSCUT FIUL PE CARE I L-A DARUIT ROXANA DOBRE!

Desi a devenit tatic in urma cu cinci zile, Florin Salam nu a recunoscut baiatul pe care il are cu Roxana Dobre. Toate astea se intampla in ciuda faptului ca atat inainte de a veni pe lume Simon Stefan, dar si dupa ce s-a nascut, manelistul radia de fericire. Cativa apropiati au dezvaluit motivul pentru care celebrul artist nu a ajuns inca la Serviciul de Stare Civila, astfel ca micutul poarta numele mamei deja.

Roxana Dobre i-a daruit duminica, 8 iulie, al treilea copil lui Florin Salam. Micutul a fost trecut in acte pe numele brunetei, pentru ca Florin Salam nu a reusit sa ajunga la Serviciul de Stare Civila, ca sa il recunoasca si sa il treaca pe numele lui, au marturisit cativa apropiati ai cuplului.

“Micutul a fost trecut in acte pe numele mamei sale si se numeste Simon Stefan Dobre. Din cate se pare, desi stia ca Roxana Dobre isi programase operatia de cezariana pe 8 iulie, Florin Salam a fost prins pana peste cap cu angajamentele sale si constrans sa le onoreze. Nu a avut timpul fizic necesar ca sa-si recunoasca copilul”, au declarat persoane din anturajul cuplului
loading...
Desi a preferat sa amane momentul in care al cincilea mostenitor ii va purta numele, Florin Salam are tot timpul din lume ca sa face acest lucru. In cazul in care tatal este retinut cu alte treburi si alege sa-si recunoasca copilul prin inscrisul facut in fata notarului, o copie a acestui act va trebui depusa, ulterior, la Serviciul de Starea Civila. Totodata, trebuie mentionat faptul ca, recunoasterea prin testament este irevocabila!

Conform Articolului 415 din Codul Civil, orice tatic din Romania are trei modalitati sa isi recunoasca bebelusul:

– Prin declaratie la Serviciul de Stare Civila;
– Printr-un inscris autentic realizat la notar;
– Prin testament.

De asemenea, potrivit Articolului 415 din Codul Civil, orice barbat care doreste sa isi recunoasca copilul o poate face oricand. In Romania, nu exista o limita de timp pentru a se realiza recunoasterea.

Florin Salam ar fi putut evite situatia actuala si faptul ca nu a recunoscut copilul Roxanei Dobre, daca era casatorit civil cu logodnica sa. In acest caz, tot conform Codului Civil din Romania, bebelusul proaspat nascut ar fi fost trecut automat pe numele tatalui.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro