Liviu Varciu a mers acasa la rudele Adelinei Pestritu!

Liviu Varciu a mers acasa la rudele fostei sale sotii, Adelina Pestritu. O matusa a Adelinei a fost extrem de incantata cand l-a vazut.

„Am nimerit la matusa-mea si la unchiu’, oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, da’ care ce crezi, sunt neamuri cu mine, pestriti, dar neamuri cu mine”, a spus Liviu Varciu la TV.

„Mie nu imi vine sa cred. Sa te vad eu in fata mea in persoana. Un asa om, o asa frumusete.(…) Oricum esti adoratul nostru, dintotdeauna ai fost. Pentru noi ai ramas nepotul nostru”, i-a spus matusa Adelinei Pestritu lui Liviu Varciu.

Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit recent. Vedeta a fost foarte reticenta in a vorbi despre despartirea de cea care i-a daruit-o pe Anastasia.

loading...
„Nu are nicio legatura viata mea personala cu cariera mea si te-as ruga mult de tot sa ramana personala. Tine doar de mine ce traiesc eu, cum traiesc eu. Am facut multe greseli in viata, in tineretile mele tumultoase, dar acum as vrea sa tin povestea asta (n.r.- despartirea de Anda Calin) doar pentru mine, pentru familia mea. (…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu ma intereseaza parerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp in televiziune si am facut o greseala sa imi pun viata pe platou. Greselile tineretii mi le asum. E vina mea, numai vina mea si o sa pun punct cu viata mea personala. (…) Am facut si multe lucruri bune si multe lucruri rele . Imi pare rau poate. E haina asta grea pe care o ducem ca noi suntem la televizor”, a declarat Liviu Varciu intr-o emisiune TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro