Oana, tanara de 29 de ani bolnava de cancer la pancreas, marturisiri sfasietoare de pe patul de spital

Oana Neagu, o fata de 29 de ani, se lupta cu o boala cumplita: cancerul de pancreas. Oamenii au donat mii de euro pentru a o ajuta sa castila batalia cu boala necrutatoare.

Aflata la tratament la Viena, tanara a scris pe Facebook un mesaj emotionant.

“Jurnal de terapie – 22.07.2018

Din nou in spital. De 2 zile imi petrec timpul la un «cico» cu pefuzia. Timpul trece greu in timp ce imi primesc otravurile picatura cu picatura. Ma simt rau dar cu asta deja m-am obisnuit, ma incurajez singura spunandu-mi ca mai urmeaza doar un ciclu de chimio. Sau cel putin asa sper daca doctorul nu va hotari altceva inainte de a incepe imunoterapia.

loading...
Intre timp am invatat cateva cuvinte in germana. Danke schon, Vielen dank, etc asa ca nu? vad si partea buna a lucrurilor din spital… primesc lectii de germana gratuit

Ultima luna nu a fost prea buna pentru mine. In total costurile investigatiilor, tratamentului, spitalizarii, cazarii in Viena se ridica la 30.000 EUR. Din pacate, din cauza starii extrem de proaste a fost nevoie sa fiu internata 5 zile in spital intre cele 2 chimioterapii…Nota de plata? 12.000 EUR. Sper ca asta sa fi fost ultima spitalizare in afara celor de care am nevoie pentru chimioterapie si imunoterapie… (…)”, a scris Oana Maria Neagu pe pagina ei de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro