Raspunsul lui Carmen de la Salciua dupa ce Culita Sterp a declarat ca vrea sa se impace cu ea!

Culita Sterp si Carmen de la Salciua divorteaza, chiar daca interpretul si-o doreste pe sotia lui inapoi.

Carmen de la Salciua a publicat un mesaj in care a anuntat ca decizia ei de a divorta de Culita Sterp nu va fi influentata de faptul ca el isi doreste o impacare. Tanara interpreta este hotarata sa se desparta de el, dar ii multumeste familiei lui pentru cuvintele frumoase.

„Eu si sotul meu am avut o relatie de 3 ani si o casnicie de doar 1 an. Din nefericire pe parcursul relatiei au aparut neintelegeri intre noi, ca rezultat al unei incompatibilitati intre valorile si aspiratiile fiecaruia dintre noi. Aceste neintelegeri au dus la alterarea relatiei, generand in ultimul timp, intre noi, o stare de tensiune care ma afecteaza extrem si care ne-a separat. Incercarile mele repetate de a gasi un compromis au fost in zadar. In aceste conditii, casnicia noastra nu mai putea continua, relatia dintre noi fiind grav si iremediabil afectata.
loading...
Aseara, Culita Sterp, inca sotul meu, a acordat un interviu in cadrul unei emisiuni TV unde a declarat ca nu am fost la notar pentru a depune actele de divort. Tin sa mentionez urmatoarele lucruri:

  1. NOI AM FOST LA NOTAR si am depus actele de divort. Divortul se va pronunta in luna Septembrie.
  2. NU ne vom impaca si vom divorta asa cum am stabilit, nu mai exista cale de intoarcere!
  3. Apreciez nuanta pozitiva a declaratiilor familiei lui, care oricum nici nu puteau fi altfel atata timp cat eu ca sotie, mi-am iubit si respectat atat sotul cat si familia lui. Le multumesc pentru cuvintele frumoase, noi ne-am inteles foarte bine pe toata durata casniciei mele cu Culita si le doresc din suflet numai bine.

Un astfel de moment nu este niciodata usor, asadar va rog sa ne respectati intimitatea si decizia de a nu discuta mai mult pe aceasta tema. E foarte greu sa fii cu reflectoarele pe tine cand treci printr-un divort. Oamenii au impresia ca au dreptul sa te judece, au dreptul sa stie totul despre tine.

In prezent, vreau sa-mi canalizez toata atentia pe cariera muzicala. Totodata tin sa le multumesc fanilor mei pentru toata iubirea si sustinerea lor si cum altfel as putea sa le multumesc mai frumos decat prin munca mea, pregatindu-le in continuare surprize muzicale.

Cu drag,
Carmen de la Salciua”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro