S-AU DESPARTIT, DAR… LIVIU VARCIU SI ANDA CALIN SE MAI INTALNESC!

Liviu Varciu si Anda Calin se desparteau, in urma cu mai bine de doua saptamani, iar tot showbiz-ul era in stare de soc! Totusi, cei doi s-ar putea impaca! Dovada stau intalnirile dintre cei doi, dupa scandal.

Liviu Varciu si Anda Calin nu si-au spus chiar Adio! Asta pentru ca, de cand s-au despartit, cei doi isi mai au intalniri. Ultima chiar de curand, cele doua vedete fiind surprinse impreuna, conform Spynews.

La nicio luna de la botezul fetitei lor, Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit. De altfel, Liviu a postat un mesaj, imediat dupa despartire.

“Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate.

loading...
Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca.

Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna . Va pup si va iubesc!”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram.

Liviu Varciu si Anda Calin au impreuna o fetita, pe micuta Anastasia, iar artistul a spus ca isi vor creste in continuare copilul si vor avea o relatie omeneasca si fireasca.

Isi cresc impreuna fetita
Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit, dar au hotarat sa-si creasca impreuna fetita. Artistul nu-si doreste ca Anastasia sa creasca in alta casa asa cum s-a intamplat cu fiica lui cea mare.

Liviu Varciu a facut lucruri de care nu se credea capabil. A ajuns sa schimbe scutece, sa-i faca baita micutei sale si, de cele mai multe ori, el era cel care-i alina colicile. Doar ca, drumurile sale si ale Andei Calin s-au despartit. Cei doi au ales sa se separe si au discutat serios pe tema cresterii copilului, mai ales ca artistul nu vrea sa piarda momente importante din viata Anastasiei, asa cum s-a intamplat cu fiica sa mai mare, Carmina, pe care o are dintr-o alta relatie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro