Vladimir Draghia s-a casatorit!

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon si-a unit destinele cu aleasa inimii lui, Alice Cavaleru. Cei doi aveau o relatie stabila si o fiica superba impreuna, Zora, insa nu facusera inca pasul cel mare.

Cererea in casatorie a venit imediat dupa ce Vladimir s-a intors din competitia din Republica Dominicana. Gestul a fost extrem de romantic si emotionant, iar Alice habar nu avea ce ii pregateste Draghia.

El a povestit inainte de eveniment cum ar vrea sa se desfasoare. „La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus sa nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoada si pana acum ne-a iesit. Decurge totul firesc. Alice s-a indragostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiati si familia. Ne vom intalni de dragul de a fi impreuna, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Draghia pentru viva.ro
loading...
Cei doi si-au organizat nunta pe plaja, exact asa cum si-au dorit si au ales tinute lejere, in care sa se poata distra in voie. Alice poarta o rochie superba si cei doi indragostiti par mai fericiti ca niciodata.

Mirii s-au cununat pe malul marii si nu si-au dori o nunta mare, ci sa le aiba alaturi pe persoanele cele mai dragi lor. De la eveniment nu au lipsit familiile lor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro