ANUNT IN CAZUL PROCESULUI DE DIVORT DINTRE ANTONIA SI VINCENZO CASTELLANO!

Antonia si Vincenzo Castellano se afla, de cativa ani, intr-un mega-scandal, in care este implicate, din pacate, fiica celor doi, Maya. Judecatorii italieni au aprobat abia in aceasta luna cererea avocatilor artistei de efectuare a anchetei sociale la casa in care locuieste Maya, potrivit libertatea.ro.

Antonia a depus actele la finalul anului 2013, insa cazul este departe de a se fi incheiat. Totul din cauza procedurilor ce trebuie urmate intrucat unul dintre soti este cetatean italian. Acestea au strabatut traseul de la Ministerul Justitiei, la Ministerul Afacerilor Externe din Romania. Dupa care, Ministerul de Externe din Italia, Ministerul Justitiei din Italia si, in final, instanta judecatoreasca din raza locuintei. La inceputul lunii august, avocatii Antoniei au primit vestea buna.

„Procesul de divort al Antoniei mai are ceva de asteptat. Am avut termen in luna februarie, la instantele din Italia si abia acum am primit aprobarea pentru efectuarea anchetei sociale la domiciliul Mayei (n.r. – fiica artistei, care traieste la Napoli, alaturi de familia tatalui sau)”, a declarat, pentru Libertatea, avocatul artistei, Ioan Todan.
loading...
Obisnuit deja cu ideea ca mai are de asteptat pana cand s-o declare pe Antonia sotia sa, Velea si-a dorit totusi ca baietii pe care-i are cu aceasta, Dominic si Akim, sa-i poarte numele.

Motiv pentru care, sfatuit si de avocati, artistul si-a dat in judecata iubita si pe inca sotul acestuia, Vincenzo Castellano, la sfarsitul anului 2016. El le-a deschis celor doi un proces la Judecatoria Sectorului 1, de tagada paternitate. In urma cu cateva luni, Velea a primit raspuns favorabil din partea instantei, care l-a declarat tatal celor doi minori.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro