BOALA FETITEI LOR I-A DAT PESTE CAP

Connect-R a anuntat oficial ca a divortat de Misha, dupa numai patru ani de casnicie. Cei doi cantareti se pare ca au fost daramati psihic dupa ce au aflat de boala fetitei lor, iar acesta a fost unul dintre motivele despartirii.

”Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”. Prin acest mesaj, postat ieri pe retelele de socializare, si-a anuntat Connect-R despartirea definitiva de sotia lui.

Mesajul oficial al celebrului cantaret prin care recunoaste divortul nu a venit ca un soc pentru fanii lui, care banuiau de mai mult timp despartirea de Misha. Primele zvonuri despre separarea celor doi au aparut chiar anul trecut, insa atunci Stefan Mihalache (36 de ani), alias Connect-R, a spus ca nu este nimic adevarat si ca familia este sacra.
loading...
Se pare ca boala fiicei lor, acum in varsta de cinci anisori, i-a dat peste cap, iar problemele au devenit destul de serioase, asa ca pasiunea din cuplu a disparut, scrie click.ro. Fetita a fost diagnosticata cu o boala autoimuna, din cauza careia Misha si Connect-R au stat mai mult prin spitale. Boala a lasat si urme pe chipul ei, caci fetita a ramas cu un mic strabism din cauza caruia poarta ochelari. In schimb, sotia lui a fost mai radicala in declaratii: ”As fi ipocrita sa spun acum ca: «mama, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divortului, pentru ca suntem amandoi foarte orgoliosi. Atunci cand ne certam, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanta, ci pur si simplu e vorba ca mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie sa il tratezi cu mai multa responsabilitate, cu mai multa atentie, cu mai multa grija”, a povestit Misha in primavara acestui an.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro