Drama familiei lui Marian Rosca, soferul de TIR aflat in coma!

Familia lui Marian Rosca a mai avut parte de o drama teribila. Marian Rosca este soferul roman despre care s-a stiut ca a murit in prabusirea podului din Italia, dar care se afla in coma la spital.

Sora de 23 de ani a lui Marian Rosca a murit trasnita, a marturisit o alta sora a soferului de TIR ranit grav in prabusirea podului din Italia.

„Astazi o sa ajunga si sotul meu la spital. A plecat din Franta. Stim ca este in coma indusa, de gradul IV, doctorii au spus de doua saptamani in care speram sa-si revina, sa deschida ochii, desi exista riscul de a ramane o leguma. N-am putut sa-i spun mamei, mai am o sora care a murit trasnita in urma cu 18 ani si e un soc pentru mama. Sora avea 23 de ani, a murit trasnita, a ramas o fetita de un an si doua luni. A fost o perioada grea”, a declarat sora lui Marian Rosca pentru Mediafax.
loading...
Aceasta a dezvaluit ca ea a fost ultima persoana cu care fratele ei a murit inainte ca podul sa se prabuseasca in Genova.

„M-a sunat, m-a intrebat daca suntem bine acasa, i-am spus ca toata lumea e bine si mi s-a parut un pic ciudat in voce, l-am intrebat ce este cu el si mi-a spus ca are o stare proasta, ciudata, ca ploua, e pe ruta in Italia, ploua foarte tare si ca nu se simte el bine. Are o casa construita recent la Curtisoara, a terminat-o, noi am sfintit-o acum ceva timp si am spus ca facem in fiecare an masa. Chiar mi-a zis ca il cheama Marian, urma sa fie Sfanta Maria, a zis ca trimite bani sa fac masa, sa chem oamenii sa manance in casa lui. I-am spus ca nu avem timp, lasa ca facem in septembrie. Aceasta a fost toata discutia noastra. Parca a presimtit. A zis ca ne auzim, ma mai suna. La maxim o jumatate de ora s-a intamplat. Cu mine a vorbit ultima data”, a mai declarat femeia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro