INFIDELITATEA SA FIE MOTIVUL DIVORTULUI?

Dupa luni intregi de speculatii, iata ca totul s-a adeverit! Commect-R si Misha nu mai formeaza un cuplu, iar curiosii se intreaba daca nu cumva motivul rupturii lor ar fi fost… infidelitatea.

Vestea ca Misha si Connect-R nu mai sunt impreuna i-a lasat masca pe toti fanii si nu numai! Inclusiv Pepe, nasul de cununie a celor doi nu stia nimic despre despartirea finilor sai. Iar acum, curiosii se intreaba daca nu cumva infidelitatea artistului a dus la ruptura dintre el si Misha.

In 2014, Connect-R a fost surprins in compania unei femei la mare, cu doar doua saptamani inainte de nunta! La acea vreme, cei doi au fost extrem de discreti in privinta acestui subiect. Iar… la scurt timp dupa mica escapada a cantaretului, Connect-R si Misha s-au casatorit. Semn ca artista l-a iertat pe Connect-R. Cel putin atunci!

Connect-R si Misha s-au hotarat sa puna punct relatiei si sa divorteze. In trecut, cei doi au recunoscut ca au probleme insa au ramas impreuna, iar acum cel care a facut anuntul a fost cantaretul. Connect-R a marturisit pe contul sau de socializare ca el si Misha sunt despartiti de aproximativ un an si jumatate

loading...
„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat.”, a scris Connect-R pe pagina lui de socializare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro