Socant! Jandarmerita Stefania a fost sedata la spital

In seara protestelor, tanara politista a fost tinuta sub observatie medicala

Jandarmerita Stefania a devenit celebra dupa ce, vineri seara, in valtoarea evenimentelor din Piata Victoriei, a fost agresata de un grup de huligani! Tanara a fost batuta cu bestialitate si numai interventia unui coleg, dar si a altor persoane pasnice prezente la protest a salvat-o de la lucruri mult mai grave.

Au existat insa voci care au sustinut ca jandarmerita nu a patit mai nimic dupa “impactul” cu…pumnii oamenilor din piata, iar faptul ca a plecat pe picioarele ei din spital a alimentat speculatiile ca femeia ar fi bine sanatoasa si tam-tam-ul facut in jurul ei ar fi fost inutil.
loading...
In realitate, jandarmerita Stefania a fost traumatizata dupa bataia primita de la huligani! “Doctorii au hotarat sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. “Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara, a retrait momentele in care o bateau protestatarii nervosi. Tipa speriata, astfel ca doctorii i-au dat medicamente care sa o sedeze si sa o linisteasca”, au povestit persoane din preajma ei!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro