Tristan Tate al Biancai Dragusanu nu da doi bani pe legile rutiere din Romania!

Tristan Tate este, probabil, unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Venit in Romania de cativa ani, devenit multimilionar, iubitul Biancai Dragusanu pare sa adore sa fie in centrul atentiei si sa provoace lumea cu gesturi care mai de care mai discutabile…

De curand, Tristan Tate a avut chef de o plimbare prin oras. Cu, evident, una dintre masinile de multe sute de mii de euro ce sunt adapostite de garajul multimilionarului. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, iubitul Biancai Dragusanu a urcat la volan si, cu o tigara de foi care, probabil, costa cat un salariu minim pe economie, a dat o tura prin oras.

Doar ca, normal, cum masina lui are cateva sute de cai putere, Tristan Tate a vrut sa se “joace” putin, mai ales ca traficul era mai lejer, fiind seara. Asa ca, s-a sprijinit cat a putut pe pedala de acceleratie, totul fiind evident filmat, si a inceput sa zboare cu o viteza uriasa pe strazile orasului. Cu trabucul in gura, cu bolidul care rula din ce in ce mai repede, Tristan parea foarte incantat ca incalca legea – ne referim, evident, la viteza maxima admisa pe drumurile publice – si, la un moment dat, a ai facut o “aroganta”, unii putand insa sa catalogheze altfel gestul facut de Tristan.

Mai exact, ca sa stapaneasca mai usor volanul masinii care rula cu viteza din ce in ce mai mare, ametitoare chiar, Tristan Tate a aruncat, cu lejeritate, trabucul fumat pe jumatate, pe geamul deschis, in drum, fara sa aiba nicio remuscare. Nici pentru trabuc, nici pentru ceea ce ar insemna curatenie…

loading...
Bianca Dragusanu si Tristan Tate, impacari si despartiri pe banda rulata
Dupa ce Bianca Dragusanu a anuntat ca are o relatie cu Tristan Tate, relatia dintre cei doi a fost, asa cum era si de asteptat, in vizorul presei mondene. Si, de cand au recunoscut ca sunt impreuna si pana acum s-a tot discutat despre despartirile lor, dar si impacarile lor. “Este clar ca se iubesc mai mult ca niciodata si nimic nu le umbreste relatia”, au povestit apropiatii lor pentru Wowbiz.ro, dupa ce s-au impacat si au mers impreuna pe Coasta de Azur.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro