Uite cum se prezinta Maria Constantin la mare, intr-un costum de baie

Maria Constantin a atras privirile intr-un costum de baie. Uite cum arata blonda.

Maria Constantin este una dintre cele mai WOW artiste de pe plaiurile mioritice. Fosta sotie a lui Marcel Toader o admira pe Marilyn Monroe si adera des la stilul provocator lansat de diva anilor ’60.

Ei bine, daca imbracata cantareata poate trece lejer drept un model cu forme perfecte, la proba costumului de baie anumite rotunjimi ale vedetei lasa de dorit.

Nu spunem ca nu este o femeie frumoasa, caci am minti, dar e clar ca tinuta de plaja pe care a ales-o era mult mai potrivita daca solista ar fi fost o impatimita a salii de fitness.

loading...
De ce spunem asta? Puteti observa si dumneavoastra ca posteriorul blondei nu este absolut deloc avantajat de modul in care si-a aranjat Maria costumul de baie, cu fesele la vedere.

Din pacate, lipsa fermitatii posteriorului si celulita nu pot trecere neobservate la finalul materialului, cand, cu siguranta atat domnii cat si doamnele se vor gandi la o nota pentru artista de muzica folclorica. Barbatul de langa ea i-a dat cu siguranta o nota mare, asa ca asteptam o medie decenta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro