VLADIMIR DRAGHIA, GATA DE NOUL SEZON “EXATLON”.

Ilinca Vandici si Vladimir Draghia sunt gata de Fan Arena, emisiunea cu si despre show-ul de televiziune “Exatlon”, care se va difuza la Kanal D, incepand de joi, de la ora 17.

Aflati la sedinta foto, cei doi prezentatori au oferit primele declaratii cu privire la concursul care va incepe peste doar doua zile.

“Facem poze frumoase pentru Fan Arena. Mi-as dori sa particip la Exatlon. As fi vrut si la primul sezon. Mi-ai mancat banii, Vladimire, te-am votat, te-am sustinut. Dar nu stiu daca as fi facut fata, presiunea e mare, sa fi departe de familie, de tara, nu cred ca sunt suficient de pregatita pentru asta. E foarte interesant ce se intampla acolo si cand se inchid camerele de luat vederi, vrem sa aflam si noi secretele”, a spus Ilinca Vandici.
loading...
“Exatlon, primul sezon, a spus multe, acum e un interes mare pentru aceasta emisiune, tocmai de-aia suntem acum aici. Sper sa ma invite macar doua-trei zile acolo, sa trec prin probe. Eu chiar as merge. Ca sa vad si cum ma misc eu, cum se misca si cei din sezonul acesta”, a spus si Vladimir Draghia.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro