Am aflat ce se mai intampla intre Florin Salam si Roxana Dobre dupa ce au fost la un pas sa isi spuna “Adio” definitiv!

Relatia dintre Florin Salam si Roxana Dobre este, cu siguranta, una care nu poate fi catalogata ca fiind “linistita”. Iar asta pentru ca, intre ei, au aparut, de-a lungul anilor, o multime de probleme si, nu o data, cei doi au fost pe punctul de a se desparti.

Dupa ce Florin Salam a decis sa nu recunoasca cel de-al treilea copil al Roxanei Dobre, un baietel, itre cei doi problemele s-au acuztizat mai tare ca niciodata. Cu toate acestea, manelistul si bruneta au decis sa isi mai dea o sansa, dar si-au pus, reciproc, niste conditii dure, artistul luand decizia sa nu ii mai dea bani parteerei sale de viata, iar aceasta cerandu-i sa ii fie fidel

De curand insa, cei doi par sa fi revenit la sentimente mai bune unul fata de celalalt. Mai exact, Florin Salam si Roxana au fost, de curand, nasii unui cuplu, al unor amici de-ai lor si, zambitori, s-au prezentat la respectivul eveniment, cel la care de atmosfera s-a ocupat amicul manelistului, Sorinel Copilul de Aur. Pus la patru ace, de-a lungul intregii seri, Florin Salam a zambit tuturor de-a lungul petrecerii, a fost foarte generos cu lautarii si, spre surpriza tuturor, a avut grija sa se simta si Roxana Dobre cat se putea de bine.
loading...
“Au inceput, din nou, sa vorbeasca si Florin a uitat de supararea lui. Acum, pentru cand au fost nasi, i-a dat cati bani a avut ea nevoie sa se imbrace, sa isi cumpere cele necesare. Mai mult, o punea sa dea si telefoane acasa, sa se asigure ca totul este in perfecta ordine cu toti cei trei copii, intreba chiar si de baiat, ceea ce e clar ca e un pas inainte. Ca nici nu voia sa auda de el, acum, pare-se, a inceput sa il indrageasca. Iar Roxana, vazand ca Florin a schimbat tonul, este doar lapte si miere. Stralucea de fericire, nu altceva”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.

Florin Salam are patru copii, iar pe al cincilea nu vrea sa il recunoasca
”Noi mai vrem un baiat, neaparat. Mai vrem un baiat, sa aiba si baiatul meu un fratior, sa-l apere, sa fie langa el, sa aiba ajutor. Speram sa ne dea Dumnezeu si un baiat”, spunea Florin Salam, la inceputul anului. Doar ca, acum, desi Roxana a nascut un baietel, ne-au spus sursele noastre, Florin Salam s-ar gandi si la un test de paternitate, iar apoi sa mearga sa isi recunoasca copilul, lucru care, asa cum era de asteptat, a deranjat-o enorm pe bruneta si, acum, intre ei sunt certuri cat se poate de serioase.

Din casnicia cu Fanica (femeia care a incetat din viata in 2009), Florin Salam are o fiica, Betty, care-i calca pe urme, dar care si-a ales muzica pop ca referinta, si un baiat, Dani, artist, la randul lui, de manele. Din relatia cu Roxana Dobre, inceputa in anul 2014, Florin Salam are trei copii, doua fete si, cateva luni, un baietel, cel pe care inca nu l-a recunoscut.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro