ANDREEA BERECLEANU, MESAJ EMOTIONANT LA DOI ANI DE LA CASNICIE

Mare sarbatoare, mare in familia Andreei Berecleanu! Prezentatoarea TV sarbatoreste doi ani de la casnicia cu medicul estetician, Constantin Stan si a transmis un mesaj emotionant.

Andreea Berecleanu si sotul ei, Constantin Stan sabatoresc astazi doi ani de cand au spus cel mai important ”Da!” din viata lor. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar prezentatoarea TV nu a lasat sa treaca aceasta zi speciala cu una, cu doua si a transmis un mesaj extrem de emotionant pe contul ei de socializare.

”Aniversarea noastra de cununie, acum 2 ani. Un moment fericit al vietii noastre impreuna. Un pas firesc, alaturi de copiii nostri bucurosi, alaturi de parinti, nasi si cativa prieteni foarte apropiati. O imagine pentru o viata pe care ne-o dorim pana la capat plina de dragoste, bucurii si sanatate!”, a scris Andreea Berecleanu pe contul sau de Facebook.
loading...
Doctorul Constantin Stan este foarte discret in ceea ce priveste viata personala, foarte rar vorbeste despre familia lui. Esteticianul a dezvaluit un lucru pe care nu il stia nimeni si anume ca fata Andreei Berecleanu este perfecta. In momentul in care a calculat unghiurile fetei jurnalistei, a rezultat 1, ceea ce inseamna perfectiune, potrivit formulei frumusetii

”Exista o formula a unui profesor care a stabilit caracteristicile frumusetii si a adus-o la indice 1. Acesta este formula frumusetii. Cand am calculat la fata Andreei aceste unghiuri, era 1. Am facut acest lucru inainte de a fi impreuna, cu ajutorul unei fotografii de-ale ei, pe care o am si acum”, a spus doctorul Stan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro