ANDREEA TONCIU, DECLARATII TRANSANTE

Andreea Tonciu si-a pus sotul la punct, dupa scenele de gelozie ale acestuia. Retrasa din lumina reflectoarelor dupa casatoria cu Daniel Niculescu, Andreea Tonciu a devenit mama. Apoi a declarat ca sotul ei este extrem de gelos.

Au existat destule probleme ”in paradis”, de-a lungul timpului, iar Andreea si Daniel au avut perioade in care s-au certat foarte des. S-a vorbit chiar despre un eventual divort. Totul a culminat in aprilie, atunci cand Andreea a plecat ”cu fetele” la Mamaia, fara sa ii pese de parerea lui Daniel. Insa, dupa revenirea de la mare, Andreea a oferit o declaratie menita a linisti apele in familie.

„Nu este nimic adevarat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg ca nu m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Nu pot sa spun ca, ca cuplu, nu ne certam. Sotul meu stie ca am fost la mare. Stie absolut tot ce am facut la mare. Nu a venit dupa mine la mare, nu m-a imbrancit la mare, nu a venit sa ma ia cu forta acasa. M-am dus la mare cu prietenele mele si ne-am distrat pur si simplu. Sotul meu nu a putut sa mearga. Am mers cu sora mea, isi dorea foarte mult. Mi-a zis sa ma duc cu sora mea.
loading...
Se pare ca lucrurile au intrat, incetul cu incetul, pe un fagas normal, motiv pentru care Andreea Tonciu este decisa sa revina in televiziune.

„Normal ca s-au indreptat lucrurile intre noi. Mereu m-a lasat sa ma aranjez, doar ca avea o problema cu iesirile mele. Acum nu mai are. Vreau sa ma intorc in televiziune. Gelos este ca ma iubeste, dar cu chestiile pe care vreau sa le fac nu mai este. Sa zicem ca au trecut trei ani de zile si a ajuns sa ma cunoasca. M-am impus foarte tare. Am facut mai mult decat sa urlu de el. Am zis ca daca nu ma lasa sa fac ceea ce-mi place, adica sa apar la televizor… Imi gasesc diverse activitati si nu ne mai intersectam decat seara. Sotul meu nu face absolut nimic in casa, el doar aduce bani si atat’, a spus Andreea Tonciu, la „Star Matinal”.

Andreea a mai afirmat ca s-a ingrasat cu 15 kilograme in ultima perioada de timp si ca ar fi timpul potrivit pentru a slabi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro