Beyonce de Romania s-a reprofilat!

Madalina Dumitru, ultima femeie care i-a daruit un copil lui Nicolae Guta, cunoscuta in showbiz drept Beyonce de Romania, a luat o decizie grea. Mai exact, a hotarat sa renunte, definitiv, la muzica si sa isi gaseasca o meserie pe placul ei.

Controversata prin aparitiile avute de-a lungul timpului, Beyonce de Romania pare sa se fi linistit si sa isi dedice, cu adevarat, viata fiicei sale, Anais, fetita pentru care trebuie sa fie si mama, si tata, avand in vedere ca Nicolae Guta nu i-a mai dat niciun semn de viata de aproape un an.

Din acest motiv, Beyonce de Romania, sesizand ca sansele ei de a reusi in lumea muzicii au devenit infime, si-a gasit timpul necesar pentru a face o serie de cursuri pentru reconvertire profesionala. Si, pare-se, a si reusit sa isi gaseasca meseria care sa ii placa, cu adevarat. Astfel, Madalina a invatat, timp ce cateva luni, cum se pun genele false si, deja, a devenit o adevarata experta, urmand ca, cat de curand, sa isi deschida un cabinet specializat in asemenea tehnici de infrumusetare.
loading...
“Trebuia sa faca ceva, a incercat mai multe meserii. Si-a dat seama ca ii place asta, are si rabdarea necesara si, evident, este o meserie pe care daca o faci bine, te ajuta sa castigi suficient pentru a avea un trai cat de cat bun. Ea ar face orice pentru a-si creste cat mai bine fetita, asa ca un asemenea sacrificiu, de a renunta la marea ei pasiune, muzica, si de a se dedica unei meserii, nu I s-a parut prea mult”, ne-a spus o prietena apropiata de-ale Madalinei, alias Beyonce de Romania.

Mai mult decat atat, ne-a mai precizat sursa citata, in urmatoarele saptamani isi va deschide si cabinetul. “Madalina stie sa se faca placuta, asa ca sunt convinsa ca va avea suficienti clienti pentru a castiga binisor. In plus, are si notorietate, asa ca se va auzi repede de cabinetul ei”, ne-a mai spus amica lui Beyonce de Romania.

Beyonce de Romania s-a judecat cu Nicolae Guta pentru pensia alimentara

Micuta s-a nascut in urma cu 3 ani si jumatate insa, de doi ani este crescuta doar de mama si bunica materna, tatal ei natural uitand practic de ea. In vara anului trecut, Madalina, alias Beyonce de Romania, l-a dat in judecata pe Guta, tatal fetitei ei. Aceasta le-a solicitat judecatorilor sa stabileasca cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guta trebui sa il plateasca pentru fetita lor, micuta Anais. Procesul s-a incheiat anul acesta, in martie, judecatorii stabilind ca manelistul trebuie sa achite 274 de lei pe luna pentru intretinerea si cresterea fetitei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro