Cristi Borcea si Valentina Pelinel, primele declaratii dupa cununia civila!

Cristi Borcea si Valentina Pelinel au oferit primele declaratii dupa cununia civila. Amandoi s-au declarat fericiti, iar Valentina le-a precizat jurnalistilor ca de astazi se numeste Borcea.

„Nu, nu facem nicio petrecere, nu ne-am dorit decat sa ne cununam, ne-am dorit dinainte de a avea o problema cu penitenciarele. A fost planificata (n.r.- cununia civila) din momentul in care ne-am intalnit. Nasi vor fi niste prieteni foarte buni si apropiati noua. Am simtit ca e aleasa de cand am vazut-o. Nu putem spune ca a fost dragoste la prima vedere, dar chimia s-a vazut ulterior”, a declarat Cristi Borcea dupa cununia civila.

„Asteptam momentul asta, ati vazut ca noi am fost uniti de la inceput si in momente foarte grele. Nu avem nicio indoiala ca vom ramane uniti acum, in momente bune. Sunt fericita, sunt implinita, recunosc ca sunt si emotionata pentru ca amandoi am asteptat momentul asta de multa vreme si uite ca s-a intamplat. Am ales o rochie rosie pentru ca rosu e culoarea mea preferata”, a spus Valentina Pelinel.
loading...
„A spus DA din prima. Veti afla la momentul potrivit cine sunt nasii. Martori (n.r.- la cununia civila) au fost niste prieteni foarte buni si apropiati de noi. Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie. Sunt la a treia cununie si la cea mai benefica din toate punctele de vedere. Mi-a spus un prieten foarte bun ca e la a treia casatorie si e cel mai fericit si ca asta imi doreste si mie”, a mai precizat Cristi Borcea.Fostul actionar dinamovist a vorbit si despre momentul in care a ramas Valentina insarcinata cu gemeni. „Am fost cu ea la control. Au fost conceputi in Turcia. Milan e foarte gelos, e gelos si cu mine”, a mai spus Borcea.

Cei doi au vorbit si despre momentul in care au decis sa se casatoreasca. „Am facut-o noi o zi speciala, a fost o discutie pe terasa, foarte directa, decizia a fost instantanee si imprevizibila: <Gata, saptamana viitoare ne casatorim>. Tata o iubeste foarte mult pe Valentina, mi-a zis sa fim impreuna pana la restul vietii”, a mai precizat Borcea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro