DOINITA OANCEA A POSTAT ACEASTA POZA CU LIVIU VARCIU SI A ANUNTAT! ACUM TOTUL E CLAR

Liviu Varciu si Doinita Oancea formeaza cel mai admirat cuplu in serialul “Fructul oprit“. Bruneta a postat recent o fotografie pe retelele de socializare, in care actorul o tine in brate, numindu-l pe Liviu, ”partenerul ei de crima”.

“My talented partner in crime @liviu_varciu ! #tantainthehouse & #costica …diseara la h 20.00!”, a scris Doinita Oancea la fotografia postata.

“Eu am mai lucrat cu Varciu si pot sa spun ca imi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare ca este talentat si profesionist. Imi plac oamenii care stiu sa–si faca treaba, stiu sa fie punctuali.”, spune Doinita Oancea, despre colegul ei de la filmari.
loading...
El joaca rolul lui Costica, un personaj care se va dovedi extrem de important in poveste.

“Din punctul meu de vedere, un actor nou si talentat care se alatura povestii este ca o gura de aer proaspat. Pentru Tanta este si mai bine, pentru ca o pot colora si altfel. Practic, oamenii se comporta diferit atunci cand se afla intr-o relatie, ne aratam alta fata si, altfel, ii pot da si Tantei o alta fata, atunci cand joaca alaturi de Costica.”, adauga Doinita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro