Petrecere in familia Gabrielei Cristea! Ii rupe turta micutei Victoria

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au mari emotii pentru ziua de maine. Duminica, prezentatoarea TV si sotul ei au organizat o mica petrecere in cinstea fetitei lor, Bella Victoria Margot.

Petrecerea va fi in curtea familiei Cristea-Clonda.

„Duminica ii rupem turta si stateam de vorba cu Tavi ce sa ii punem pe tavita. Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditionale, cum se puneau pe vremuri: foarfeca, pieptan, si ne tot gandeam ce am vrea sa ii punem. Sa ne adaptam putin si la viata noastra de acum. Totusi, o sa-i pun ruj si parfum, ca vreau sa fie cocheta. Dar, in loc de pieptan si foarfeca, vom alege microfon si telefon mobil. Si multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gandim”, a declarat Gabi Cristea pentru revista Viva!Gabi Cristea si Tavi Clonda au decis ca petrecerea pentru Bella Victoria Margot sa nu fie filmata
loading...
„Evenimentul nu o sa fie chiar in familie. Va fi unul mediu, sa zicem. Vor fi vreo 40 de invitati adulti si 20 de copii, dar o sa fie un eveniment privat, in sensul ca va fi la noi in curte. Si vreau sa fie pentru noi. Nu o sa filmam evenimentul, dar o sa facem poze”, a mai spus Gabriela Cristea in interviul pentru revista Viva!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro