PREOT ROMAN, INGENUNCHEAT DE DURERE. SOTIA SA A MURIT LA DOAR 36 DE ANI

Ivan Dobrotchi, un preot roman stabilit in Italia, trece prin momente cumplite. Sotia sa a murit la doar 36 de ani si a lasat in urma ei trei copilasi si un sot indurerat.

Ivan Dobrotchi care slujeste la Parohia Sf. Mc. Acachie din Catanzaro-Crotone a ramas singur cu cei trei copii, dupa ce sotia sa s-a stins din viata la doar 36 de ani dupa o indelunga suferinta. Vestea cumplita a fost data de episcopul Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei intr-un mesaj emotionant.

„Cu parinteasca durere, aducem la cunostinta ca, in dupa-amiaza zilei de 18.09.2018, Preoteasa Sorina (Dobrotchi), sotia Parintelui Ivan (Dobrotchi), de la Parohia „Sf. Mc. Acachie” din Catanzaro-Crotone (Protopopiatul Misionar Calabria), a adormit in Domnul, la varsta de doar 36 de ani, in urma unei grele suferinte.
loading...
In aceste momente de incercare pentru Familia Preotesei Sorina si in mod special pentru Parintele Ivan, ramas singur pentru a-i ingriji si a-i creste pe cei trei fii ai lor (Elisei – 6 ani, Spiridon – aproape 5 ani, si Damian – 4 ani), ii indemnam pe toti clericii, monahii si credinciosii din cuprinsul Episcopiei Italiei sa o pomenim cu totii pe Preoteasa Sorina si sa cerem pentru sufletul ei iertarea pacatelor celor de voie si celor fara de voie si vesnica odihna, acolo unde toti Sfintii se odihnesc, iar Familiei indoliate sa ne rugam sa-i daruiasca Dumnezeu mila si mangaierea Sa.
Sa ne rugam, de asemenea, pentru toti cei din familia Preotesei Sorina si pentru toti cei care sunt indurerati si intristati de plecarea ei dintre noi, ca durerea si intristarea lor sa se prefaca in mangaiere si in linistire, intru nadejdea revederii in Imparatia lui Dumnezeu”, este mesajul transmis de Episcopul Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro