PRIMA REACTIE A LUI VICTOR SLAV, DUPA CE A VAZUT CA BIANCA DRAGUSANU CONDUCE UN BENTLEY

Victor Slav vorbeste pentru prima data despre relatia pe care o are cu fetita lui dupa ce s-a despartit de Bianca Dragusanu. ”O vad in fiecare zi”, a declarat el pentru WOW. biz.

Vedeta Kanal D spune ca isi adora fetita si ca incearca sa o vada aproape in fiecare zi, exceptie facand doar zilele in care programul de lucru il impiedica.

Ne vedem aproape in fiecare zi, spun aproape fiindca au fost unele zile in care am avut repetitiile pentru noul show “Vulturii de noapte” si atunci nu am reusit sa ajung la ea! In rest, mereu ma duc la cea mica! O ador, pur si simplu! Ne intelegem foarte bine! Ma alinta “Vantur”, nu poate sa imi zica Victor! Nu stiu de unde pana unde a ajuns sa ma strige asa, dar imi place. Mi se pare foarte haios si o iubesc enorm cand o aud stalcind cuvintele. In ceea ce o priveste, isi spune “Maca”, este de fapt de la “Ma cheama”, si nu este nici Sofia, este “Fofaia”! In concluzie, o cheama “Maca Fofaia”. E o minune de copil si ma bucur ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu ea”, a declarat prezentatorul pentru WOWbiz.ro.
loading...
Bianca Dragusanu s-a despartit de Victor Slav in urma cu doua luni, insa nu a ramas prea multa vreme singura. Ea se afla acum intr-o relatie cu un om de afaceri croat si a primit din partea acestuia un extravagant si costisitor Bentley Continental GT in valoare de 200 000 de euro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro