ROMANII O VOR PE BIANCA DRAGUSANU IMPACATA CU VICTOR!

Oficial, Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu din vara acestui an, insa, in secret, fanii celor doi ii vor din nou impreuna. Totul a devenit cat se poate de clar, dupa ce fosta prezentatoare a facut publica o fotografie in care radiaza de fericire in timp ce tine in brate un buchet urias de trandafiri rosii.

In acest weekend, pe care Bianca Dragusanu si l-a petrecut la mare, ea a primit un superb buchet de flori in timp ce era intr-un club. In dreptul imaginii, in care ea poarta o rochie sexy si provocatoare a scris o descriere in limba engleza.

“Because is 1st September!?? #fallinlove (n.r.: Pentru ca e 1 septembrie #indragostindu-ma)” este mesajul scris de Bianca Dragusanu pe pagina ei de Facebook.

Sute de like-uri a strans fotografia, dar si mai multe comentarii. O fana i-a scris frumoasei vedete ca s-ar bucura daca ar afla ca florile sunt de la tatal fiicei sale. Deocamdata, Bianca Dragusanu nu i-a oferit niciun raspuns tinerei. Mai multi sustinatori de-ai blondinei au apreciat acest mesaj, semn ca impartasesc ideea ca cei doi fosti soti sa se impace.

loading...
“Esti foarte frumoasa! Daca trandafirii sunt de la Victor, sunt fericita!”, “ Esti minunata!”, “Frumosi trandafiri! Stiu ca esti o fire sensibila, nu baga in seama vorbele urate. Cei din zodia Pesti sunt foarte sensibili si greu de inteles; si eu fac parte din aceasta categorie si te inteleg perfect. Iti doresc sa fii sanatoasa!” sunt trei dintre comentariile lasate de internauti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro