VALENTINA PELINEL ESTE INSARCINATA PENTRU A DOUA OARA!?!

Toamna aceasta se numara viitoarele mamici din showbiz-ul romanesc! Iar printre acestea s-ar numara chiar si Valentina Pelinel, care ar fi din nou insarcinata. Zvonul fericit vine la o luna dupa ce partenerul sau de viata si tatal primului ei copil a fost eliberat.

Oficial, vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata pentru a doua oara nu a fost confirmata nici de ea, nici de Cristi Borcea, insa, apropiati de-ai cuplului sustin ca cei doi urmeaza sa devina din nou parinti, potrivit spynews.ro. Dupa cum se poate observa in pozele postate pe retelele de socializare, fostul model alege sa poarte tinute largi, vaporoase, care sa nu dea nimic de banuit. Iar cand acestea nu sunt suficient de largi, vedeta ori isi pune mana in dreptul abdomenului, ori pune fotografii care sa nu dezvaluie prea mult.

In plus, de ceva timp, iubita lui Cristi Borcea poarta un nou inel cu diamant, pe care, cel mai probabil l-a primit de la fostul actionar dinamovist. Cei doi au deja un fiu impreuna: Milan Cristian a implinit doi anisori pe 8 iunie.

Recent, cei doi parinti au vorbit in cadrul unui interviu despre relatia lor, dar si despre nunta, eveniment fericit care ar urma sa se petreaca in curand.

loading...
“Am fost plecati in Italia, in sudul Frantei si in Grecia. Are energie (n.r.: Milan). Seamana cu mine. Ea e luata de cinci ani. Noi in fiecare luna sarbatorim cate ceva. Avem multe surprize. O sa venim cu surpriza la momentul oportun”, a declarat Cristi Borcea in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

“Crezi ca nu mi-a fost dor sa dorm si eu asa imbratisata? Oriunde, dar in brate. (…) Am avut si doua, chiar trei vacante fara Milan. A fost prima oara cand am plecat fara el. Aveam si noi nevoie sa fim doar noi doi. Pai… o sa vedeti, la momentul potrivit (n.r.: nunta). O sa se stie, nu e niciun secret. O sa anuntam. E ceva frumos”, a marturisit Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul „Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile. Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro