VEDETELE DIN “ULTIMUL TRIB” SE SPALA LA LIGHEAN SI CU STRACHINA.

In aceasta seara va avea loc premiera emisiunii “Ultimul trib”, care a fost a fost amanata la sfarsitul lunii trecute. O echipa de jurnalisti au fost alaturi de concurentii care au ajuns de cateva saptamani in Madagascar, unde se filmeaza show-ul, si au facut cateva poze absolut spectaculoase cu vedetele romanesti. Acestea au fost surprinse in timp ce faceau baie la lighean si se spalau cu strachina, exact ca atunci cand erau copii si se aflau la bunici.

De mai bine de o luna, vedetele care au acceptat provocarea “Ultimul trib” au ajuns in Madagascar. Pe insula din Oceanul Indian, multe zone nu au electricitate si apa curenta, astfel ca participantii au conditii de lumea a treia. In galeria foto a articolului veti vedea cateva imagini care va vor aduce aminte de vacantele la bunici, cand faceati baie la lighean in curte. Localnicii din Madagascar locuiesc in case facute din bambus si frunze de palmier si isi spala lucrurile, dar si pe ei in singurul loc din sat in care exista o sursa de apa, libertatea.ro.

Saptamana de saptamana triburile isi vor masura puterile in competitii spectaculoase si tensionate atat pentru ”Teritoriu”, cat si pentru ”Eliminare”, pentru ca in final doar opt membri sa mai ramana in confruntarea pentru miza cea mare: premiul in valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge insa la acesta fara a suferi transformari, fara a-si dezvalui adevarata fata si fara ca telespectatorii sa afle cine este cu adevarat. In plus, concurentii sunt nevoiti sa invete sa isi procure hrana intocmai ca localnicii, adica pescuind sau prin troc, dar si sa o prepare prepara pe foc de lemne la fiecare masa!
loading...
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chirita, Ioana Sulea, Mircea Zamfir si Roxana Chiperi. Cei sapte sportivi isi vor masura puterile cu tribul format din vedete si cu cel format din oameni de rand: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Padureanu, Oana Dedeu, Ema Serban si cuplul format din Gabriela Popa si Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclee Mohamad, Ionut Iftimoaie, Paula Chirila si Sorin Brotnei.

Prima editie a reality-show-ului “Ultimul trib” va rula in aceasta seara la Antena 1, incepand cu ora 20:00, iar de saptamana viitoare, emisiunea va fi difuzata si vinerea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro