ZI DE SARBATOARE PENTRU BETTY SALAM

Mare sarbatoare, mare, in familia lui Betty Salam. Astazi se implineste un an de cand fiica lui Florin Salam a spus cel mai important ”Da!” din viata ei.

In urma cu an, Betty Salam a fost ceruta in casatorie de iubitul ei. Catalin Visanescu i-a pregatit o surpriza de proportii fiicei lui Florin Salam si s-a pus in genunchi chiar in aeroport, dupa ce se intorceau dintr-o vacanta. Prietenii apropiati le-au fost alaturi si Betty a fost emotionata pana la lacrimi. Iar Catalin Visanescu nu a uitat acel moment special din viata lor si l-a impartasit cu prietenii virtuali.

”Astazi se implineste un an de cand ai spus “DA”! Un an in care ai devenit sotia mea si mama baiatului nostru, Matthias! Te iubesc si imi doresc sa ne iubim la fel pana la adanci batraneti!”, a scris Catalin Visanescu pe contul sau de Instagram.

Cei doi vor deveni parinti peste cateva luni, iar fiul lor va primi numele Matthias Stefan. Pe 28 august 2018, artista va implini 18 ani. Anul viitor, ea si Catalin Visanescu vor face nunta. Va reamintim ca fata celebrului artist a fost ceruta de sotie pe 11 septembrie 2017 in aeroport, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in care a fost peste hotare.

loading...
Betty Salam a implinit in urma cu doua saptamani 18 ani, insa a fost foarte discreta in ceea ce priveste petrecerea organizata. Desi initial isi dorea sa organizeze o ceremonie cu fast si cu multi invitati, Betty a renuntat la aceasta idee datorita faptului ca sarcina avansata nu i-ar fi permis sa-si duca toate planurile la bun sfarsit. Astfel, fiica lui Florin Salam si-a sarbatorit ziua de nastere in compania apropiatilor si a familiei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro