Am aflat totul despre despre noul iubit al Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu traieste si mai periculos acum, dupa ce a aparut langa noul iubit.

Dupa ce paparazzi au prezentat in aceasta dimineata primele imagini cu Bianca Dragusanu alaturi de noul iubit, a venit momentul pentru o mica ”descriere”.

Barbatul care o curteaza pe Bianca si care se bucura de toata atentia divei se numeste Alex si este un om de afaceri extrem de bine dotat din punct de vedere financiar. Tanarul se plimba doar cu masini de lux – detine un Rolls Royce si un Bentley – si are relatii in lumea showbiz-ului (e prieten cu Giani Kirita), dar si a afaceristilor mai mult sau mai putin controversati.

In imaginile prezentate ieri, langa cei doi apare un afacerist croat, care a castigat enorm de pe urma criptomonedelor. Joseph detine o companie, unde Bianca ar urma sa se ocupe de marketing si sa fie imaginea acesteia. Joseph si Alex sunt prieteni buni, lucru care se vede si din imaginile surprinse de paparazzi.

loading...
Noul iubit al Biancai este bun prieten cu Adrian Tamplaru din Sibiu. Cei doi apar intr-o imagine postata pe un cont de socializare alaturi de Werner, unul din liderii gruparii Hells Angels Frankfurt. E vorba de cea mai cunoscuta gasca de motociclisti din lume, membri ai unei miscari care a plecat din Statele Unite. Anul trecut, presa germana scria ca unul dintre membrii diviziei ”Westend” din cadrul Hells Angels Frankfurt a fost artestat in Romania, fiind acuzat ca a luat parte la un conflict armat in Germania.

Nu in ultimul rand, in imagini, langa iubitul Biancai apare si Spadafora, un fost membru de baza al gruparii Sportivilor din Capitala, actualmente bodyguard al multor vedete bucurestene.

Un alt lucru interesant legat de Alex este ca are doua fetite din relatii anterioare, pe care le iubeste enorm.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro