Betty Stoian, PRIMA REACTIE dupa ce tatal ei a ajuns in tara

Betty Stoian, reactie dupa ce Salam s-a intors in tara. Uite cum zambeste tanara.

Florin Salam s-a intors in tara dupa incidentul intens mediatizat de la Milano. Artistul a fost lovit de un fin al lui, la o nunta, barbatul cerandu-si apoi scuze si dand vina pe starea avansata de ebrietate pentru gestul lui.

Ei bine, apropiatii si fanii lui Salam din tara au fost extrem de ingrijorati pentru manelist din cauza ca toate tentativele de a vorbi cu acesta au fost sortite esecului.

Dupa ce a fost batut, cantaretul a plecat cu doua cunostinte si si-a inchis telefonul. Ore bune nici macar familia nu a stiut absolut nimic despre artist, iar prietenii lui au facut apel la barbatii care au plecat cu solistul, sa-l lase pe acesta sa dea un semn de viata.

loading...
Betty Stoian isi adora tatal si a trecut prin clipe crunte. Timp de trei zile nu a mai postat nimic pe retelele de socializare si nici nu le-a raspuns la telefon celor care au sunat-o sa o intrebe de tatal ei.
Acum, cand artistul este acasa, in siguranta, tanara mamica a urcat pe instagram o poza care o infatiseaza zambind, usurata, dupa momente grele.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro