Catalin Botezatu, declaratii despre Bianca Dragusanu si ultimii ei iubiti

Catalin Botezatu a spus ce crede el despre schimbarile pe care le face Bianca Dragusanu in materie de barbati.

Bianca Dragusanu a tinut primele pagini ale presei dupa ce s-a despartit de Victor, s-a iubit cu milionarul englez Tristan Tate, iar acum se iubeste cu Alex Bodi, un alt barbat musculos si plin de bani. In ciuda faptului ca, in ultimele luni, blondina a avut o viata amoroasa destul de zbuciumata, Catalin Botezatu nu are nimic rau de spus despre ea.

”E bine ca schimba milionarii si ca nu schimba fraierii. Victor n-a fost milionar… Nu, Victor e un baiat extraordinar, dar e important pentru o femeie sa schimbe milionarii, nu fraierii. Macar sa fie cineva cu banuti. Daca-i schimba asa, o sa fie catalogata ca o femeie usoara, care umbla doar dupa bani. Cand esti o femeie frumoasa, inevitabil, vei avea iubiti, amanti, soti cu bani, n-ai cum. Daca esti o naspeta, aia e. Desi, si alea nimeresc uneori bine. Acuma, daca ai 10 barbati in viata ta nu inseamna ca esti curva”, a spus Catalin Botezatu despre Bianca Dragusanu, relateaza Cancan.
loading...
Celebrul designer este cel care a ajutat-o pe diva sa devina celebra. Dupa ce relatia de iubire dintre ei s-a sfarsit, ei au ramas in relatii amiabile, avand o despartire diferita de majoritatea celor din showbiz.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro