Ce gen are cel de al doilea copil al Gabrielei Cristea

S-a aflat genul celui de al doilea copil al Gabrielei Cristea si al sotului ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor avea tot o fetita, potrivit Spynews. Astfel, Bella Victoria Margot se pregateste sa aiba o surioara.

Insarcinata a doua oara, Gabi Cristea a marturisit ca nu planuia sa mai faca un copil, dar nici nu a luat masuri ca sa nu ramana gravida. Vedeta a povestit cum a aflat ca e gravida.

„Eu nu ma asteptam sa fiu insarcinata, pentru ca nu ma simteam a fi insarcinata. Tineam cura de slabire, imi doream asa, sa facem lucruri pentru noi. Si m-am terzit ca sunt intr-o intarziere, ca sa zic asa, nu imi suna nimeni la usa. Nu a venit o zi, 2, 3…si tot asa, dupa care, la un moment dat, am zis sa vedem ce putem face, ca trebuie sa o sun pe doamna doctor. Dar inainte, eu sigura pe mine ca nu sunt insarcinata,mi-am facut testul asa…dar nu am terminat bine de facut testul si am vazut doua liniute, era sa lesin. M-am dus in camera, unde Tavi mustacea si el si i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea la TV.

loading...
„De aflat, am aflat de vreo 2 luni daca nu si mai bine. A fost o surpriza mare chiar si pentru noi…eu nu-l mai rog pe Dumnezeu nimic pentru ca am impresia ca mi-a dat prea mult. In momentul in care am aflat ca sunt gravida a fost un soc, nici nu am luat masuri de precautie…am tinut lumina de veghe aprinsa”, a adaugat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a nascut prima oara in septembrie anul trecut. Prima fetita a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda a venit pe lume pe 23 septembrie 2017, la o clinica privata din Capitala. Bella Victoria Margot a primit nota 10 la nastere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro