Cine a facut verighetele la nunta fostului principe Nicolae!

Inelele de pe degetele celor doi miri au fost simple si de mult bun gust

Fostul principe Nicolae s-a cununat duminica, la Sinaia, cu Alina Binder, frumoasa femeie care i-a devenit sotie in acte inca de anul trecut.

Nunta a fost una speciala, iar mirii si-au dorit sa pastreze cat mai mult aspectul unui eveniment de tinuta, chiar daca Nicolae nu mai face parte din Familia Regala, dupa excluderea sa in urma cu trei ani.

De aceea, la ceremonia religioasa de Biserica Sf Ilie, atat el, cat si sotia au respectat traditiile si au aratat exact ca la o nunta de acelasi gen din strainatate. Daca Nicolae a avut un costum in trei piese, cu pantalon, vesta si frac, ei bine, Alina a aratat fabulos in tinuta aleasa.

loading...
De altfel, inainte de nunta, Alina Binder dezvaluia cate putin din vestimentatie, lasand sa se inteleaga ca are la baza si o legatura de suflet. “Rochia de mireasa este foarte frumoasa. Pe ea sunt motive inspirate din portul bunicii mele, portul sasesc. Vor fi insa foarte discrete”, au fost amanunte oferite de tanara.

Fostul principe Nicolae s-a insurat! Cum arata verighetele de pe degetul lui si al Alinei Binder! „Subtiri, cu un mic diamant”

Ceremonia religioasa a fost urmata de o petrecere la cazinoul din Sinaia, acolo unde au fost invitate circa 300 de persoane, atat membri ai familiilor regale din strainatate, cat prieteni de-ai mirilor. La evenimentul de la cazino, Alina care la biserica a avut o rochie simpla, serioasa, cu maneci lungi, a fost imbracata intr-o rochie de mireasa spectaculoasa, vaporoasa si extrem de sexy. Rochia pentru petrecere a fost creata astfel incat mireasa sa arata spectaculos in timpul celebrului „dans al mirilor”.

Daca tinutele au atras atentia in mod deosebit, in privinta verighetelor, cei doi miri au surprins prin simplitate. Nicolae si Alina s-au logodit in urma cu un an, in strainatate. La petrecerea care a avut loc la Londra, in prezenta catorva apropiati, femeia a primit si inelul, unul de altfel deosebit. Bijuteria avea ca piatra centrala un smarald, inconjurat de cateva diamante mici. Putin mai tarziu, cei doi au ales si verighetele.

“Verighetele sunt simple, din aur galben, subtiri, cu un mic diamant, iar pe interior, Nicolae si Alina si-au scris un mesaj de suflet legat de relatia lor si de familie”, au dezvaluit persoane apropiate, care mai sustin si faptul ca inelele, realizate de la firma de bijuterii la care imagine este celebra Catrinel Menghia, ar costa in jur de 1000 de euro!!!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro