Cristi Borcea, cea mai frumoasa declaratie de dragoste!

Valentina Pelinel si Cristi Borcea sunt mai fericiti ca niciodata.

Desi gurile rele spun ca Borcea o va parasi pe Valentina Pelinel in acelasi mod in care le-a parasit pe Mihaela si pe Alina Vidican, fostul actionar de la Dinamo jura ca noua sotie este si ultima femeie din viata lui.

Cristi a dezvalui intr-un interviu detalii din relatia pe care o are cu viitoare mamica, cea care urmeaza sa ii daruiasca gemene.

„Relatia mea cu Valentina este extraordinara. Ma implineste total. Ne place sa ne dedicam timpul liber pe care-l avem impreuna baietelului nostru, care are 2 anisori si 4 luni. (…) In spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decat o femeie de forta.”, a marturisit Borcea pentru Libertatea.

loading...
Intrebat daca este sigur ca Valentina Pelinel va fi ultima femeie din viata lui, Borcea a raspuns fara ezitare: „Asta sigur! Da! Daca ti-am spus ca sunt sigur de asta, crezi ca vorbesc sa ma aflu in treaba? Repet: Valentina e ultima femeie din viata lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e intr-o melodie romantica. Ne spunem: «Esti viata mea!»”

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-a facut-o vreodata lui Pelinel este „Esti viata mea” si, dupa cum povesteste chiar el, ea ii spune acelasi lucru lui.

Dinamovistul a povestit ca, indiferent de programul pe care il au in timul zilei, el si Valentina isi rezerva doua ore doar pentru ei. „Dimineata, ne trezim la micul dejun, ne jucam cu Milan, o mangai pe burtica, pentru fetite, apoi eu vin la birou, la munca. Daca mai e timp dupa-amiaza, ne mai vedem un pic. Seara, chiar daca iesim la cina sau avem musafiri, ne rezervam minimum doua ore numai pentru noi, exclusiv. Stam la tigara, la vorbe, la un pahar de vin rosu. Valentina nu e doar sotie, e si cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutam absolut orice. E tot ceea ce imi doresc”, a povestit el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro