Dezvaluiri emotionante la moartea socrului Gabrielei Cristea

Tatal lui Tavi Clonda nu a reusit sa mai iasa din casa in ultima perioada!

Ieri, socrul Gabrielei Cristea a incetat din viata! Ioan Clonda se lupta de ceva vreme cu o boala pacatoasa care il tintuise la pat!

Daca vedeta TV a fost extrem de afectata, ei bine, sotul sau, Tavi Clonda, nu isi revine nici acum din durere. Totusi, a avut puterea sa posteze un mesaj pe adresa lui de socialiazare, in care si-a luat “adio” de la parintele sau! “De azi tata nu mai e printre noi… s-a dus intr-o lume mai buna si mai linistita! Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Drum bun, draga tata”, au fost cuvintele cantaretului pe Facebook!

Putini stiu insa ca Ioan Clonda avea mari probleme de sanatate de mai bine de doi ani! Poate tocmai de aceea, el nu a mai reusit sa ajunga deloc la Bucuresti, nici macar atunci cand nora lui a devenit mamica unei fetite, in septembrie 2017. “Batranul nu putea sa urce in masina, avea mari probleme de deplasare. La spital, a ajuns doar mama lui Tavi. Femeia i-a facut o poza bebelusei si i-a trimis-o si sotului sa o vada! A stat apoi in Capitala o zi si a plecat inspre Brasov pentru ca barbatul ei nu se simtea deloc bine”, au povestit apropiatii familiei!

loading...
Gabriela Cristea este in doliu dupa socrul sau! Batranul nu mai reusise sa se deplaseze deloc in ultima perioada

Mai mult, si cateva luni mai tarziu, la botezul micutei Victoriei Margot, socrul vedetei nu a putut ajunge. “Gabriela Cristea si-a botezat fetita in lipsa bunicului! El nu a putut fi prezent din motive medicale. E adevarat, si-ar fi dorit foarte mult sa participe la crestinarea Victoriei, dar, din cauza unor probleme de sanatate care il macina de mai bine de un an si il impiedica sa se deplaseze pe distante mai mari, barbatul a ramas la Brasov! Doar mama cantaretului a fost la fata locului si s-a bucurat de nepoata sa toata ziua”, au dezvaluit oameni de la fata locului!

Situatia s-a inrautatit pentru Ioan Clonda si el nu a mai ajuns niciodata in Capitala, nici la ziua nepoatei si nici la turta ei. “Nu era bine deloc, boala il distruge incet”, spuneau apropiatii la petrecere despre Ioan Clonda. Previziunilor lor avea din pacate sa se adevereasca, fiindca de ieri, Gabriela Cristea este in doliu dupa socrul sau! Batranul a pierdut lupta cu moartea si a lasat in urma numai durere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro