Gabi Lunca a implinit ieri 80 de ani! Cantareata a invins cancerul acum mai bine de 10 ani!

Supranumita pe vremuri regina muzicii lautaresti, Gabi Lunca are o poveste de viata senzationala. In urma cu o zi, artista a implinit 80 de ani, si si-a sarbatorit aniversarea alaturi de numeroasa ei familie.

Pe vremuri, Gabi Lunca umplea salile de spectacole si chiar stadioanele unde se tineau concerte. Insa, de ani buni Gabi Lunca nu mai urca pe scena si asta pentru ca a renuntat la muzica lautareasca pentru cea religioasa. Dupa ce a trecut prin mai multe experiente tragice, artista a hotarat sa-si dedice viata Domnului.

”16 octombrie, este cea mai importanta zi din an pentru mine. Ziua pentru care eu ma pregatesc intens din toate punctele de vedere! Ziua de nastere a mamei noastre, doamna Gabi Lunca!

La nivel de Capitala, toate surprizele spectaculoase, le-am cam bifat, dar asta nu inseamna ca am stat degeaba si sigur ca am pregatit surprize care sper si doresc sa o surprinda pe MAMA in mod placut. La multi ani, Gabi Lunc[! Te iubim, respectam si te cinstim…MERITI”, este mesajul transmis de mezina lui Gabi Lunca la aniversarea a 80 de ani.

loading...
Artista este mama a patru copii: un baiat si trei fete. In cartea autobiografica “Povestea vietii noastre”, Gabi Lunca a marturisit ca primul sau copil a murit la putin timp de la nastere, iar dupa aceasta grea incercare i-a promis lui Dumnezeu ca se pocaieste daca ii mai da copii. Si Dumnezeu i-a dat, iar artista si-a respectat promisiunea! Gabi Lunca are acum un baiat, Emanuel, trei fete: Estera, Sara si Rebeca si multi nepoti.
In urma cu mai bine de 10 ani, artista a mai trecut printr-o grea incercare, ea a fost bolnava de cancer, insa a reusit sa se vindece. Cand a aflat ca are cancer, ea le-a cerut medicilor sa ii taie sanul afectat. „Am cerut sa imi fie taiat sanul. Nu mi s-a parut extrem de grav, avand in vedere ce am vazut acolo in salon. Sedintele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut parul extrem de mare si, cand il vedeam cum pica, a fost ingrozitor. Ca in palma eram in cap. Am purtat peruca foarte mult timp, dar acum totul este bine”, a povestit Gabi Lunca in urma cu ceva timp. De atunci, au trecut ani si iata ca fosta regina a muzicii lautaresti a implinit acum 80 de ani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro