GIGI BECALI A LUAT FOC SI PLEACA PE MUNTELE ATHOS

Gigi Becali a luat foc, in direct la Romania TV, dupa ce referendumul a esuat. El a anuntat ca e dispus sa lupte pentru a se organiza un alt referendum pe aceeasi tema.

Gigi Becali a intrat in direct la Romania TV la scurt timp dupa ce echipa lui, FCSB, pierduse mecoiul cu Concordia Chiajna, 0-1.

Partidele cheltuie bani la alegeri, cand oamenii primesc 100 de lei si se duc la vot. Asta e Romania noastra, oamenii pot fi scosi la vot doar daca le dai bani. Nu ii intereseaza pe ei viitorul copiilor si al nepotilor. O sa facem noi alt referendum, cu alte alegeri, cand o sa iasa poporul roman sa facem 30%. O sa facem referendum cu alegeri.

Nu a invins LGBT. Ei vor sa se casatoreasca in Biserica, asta nu o sa se intample chiar daca o sa intre toti preotii nostri in puscarie. Ce vina are Patriarhul? Noi nu putem sa ii cere demisia. Suntem cel mai prost popor de pe fata gloului pamantesc. Credeam ca bulgarii sunt, dar noi suntem cei mai prosti. Facem alt referendum si cu asta basta.

loading...
Facem un partid, schimbam clasa politica, facem alt referendum. O sa ma mai consult cu duhovnicul, cu preotii, cu calugarii de pe Muntele Athos, o sa vedem ce o sa fac. Cat de prost popor sa fii, sa nu poti sa pui o stampila. Am apelat la toate tertipurile, m-am dus la vot de 5 ori, am scos echipa din cantonament ca sa voteze. Toata familia mea a votat. Mama mea, la 90 de ani, a votat. ”Mama, ma duc, e marturisire de Hristos!”, asa mi-a zis si i-am zis si eu ca e marturisire, sa se duca”, a declarat Gigi Becali.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro