Informatii socante despre moartea celebrului cantaret de muzica populara in varsta de doar 40 de ani!

Daniel Rosalim a incetat din viata in urma cu putin timp

Doliu in muzica populara romaneasca! Daniel Rosalim, solist al Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, a parasit aceasta lume la varsta 40 de ani, ucis de o maladie nemiloasa.

Artistul era bolnav de cancer si, in ultimul timp, a stat numai prin spitale. Din aprilie, a decis nici sa nu mai urce pe scena, pentru ca nu mai putea canta, nici macar 20 de minute, sustin apropiatii!

“Stiu ca la o nunta i s-a facut rau, s-a internat cu dureri de spate initial, dar s-a descoperit o boala grava si de acolo a inceput totul… Totul, in ultima jumatate de an. Sfarsitul a venit joi spre vineri noaptea, la ora 2 „, a povestit Camelia Cosma Stoita.

loading...
„Pentru mine a fost cel mai bun coleg. A fost foarte talentat si un om deosebit. Eu nu cred ca este cineva care sa poata spune ceva rau despre el. Eu l-am tot vizitat. Si la spital, si acasa. Ma primea cu bucurie. Se zvonise ca nu vrea sa primeasca pe nimeni, pentru ca era foarte transformat. Eu nu am vazut un om mai schimbat de boala decat el. Ca la Dani, eu nu am vazut o suferinta pe chipul cuiva. Dar era foarte optimist. Ultima oara l-am vizitat acum doua saptamani, la spital, la Sectia de Hematologie. Vorbea foarte clar si spunea ca face exercitii cu picioarele, cu mainile, sa isi refaca masa musculara. Era foarte slab”, a mai declarat Camelia Cosma Stoita.
Daniel Rosalim a incetat din viata la doar 40 de ani, insa exista persoane din jurul lui care spun ca niciodata nu s-ar fi asteptat ca artistul sa se imbolnaveasca de cancer! “Ii era foarte frica de moarte si, de aceea, intotdeauna a avut grija de el. De mai bine de patru ani, manca doar sanatos, evita sa puna gura pe vreun produs de fast-food. Mereu zicea ca este “otrava” si nimeni nu trebuie sa isi riste sanatatea consumand tampenii! In plus, era precaut si din punct de vedere fizic, se ducea la sala de patru-cinci ori pe saptamana! Va dati seama ca atunci cand a aflat ca sufera de o maladie nemiloasa a fost ca un soc pentru el. O vreme a luptat cu tot ce i se intampla rau, dar in ultima perioada, parca incepuse sa fie stapanit de indoiala! Simtea ca totul s-a terminat, desi,asa cum spuneam, a facut totul pentru a evita boala”, au dezvaluit oameni din preajma cantaretului!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro